2008. július 5., szombat

Valaki mondja meg ...

Minden bejegyzés után megerősödik bennem az elhatározás, hogy nem csak kéthetente fogok írni. Aztán azon kapom magam, hogy kifolytak a napok kezeim közül és újabb hetek telnek el írás nélkül. Nem volt ez most sem másként. :(
A klubban most nyári szünet miatt elmaradnak a találkozások, így a kontroll ismét rám maradt. Ennek meg is van a böjtje. Sajnos nem szó szerint. Egy ismerősöm egyszer azt mondta, hogy aki nem tud lefogyni, az egyszerűen akaratgyenge. Ezzel az állítással soha nem értettem egyet, de olykor-olykor megingok, hogy nincs-e valóban igaza. Jó-jó, tudom. Nincs.
Az elmúlt hetekben sokszor bennem volt a késztetés, hogy "bejegyezzek" de olyan negatívak voltak az érzelmeim az egészséges életmóddal kapcsolatban, hogy inkább nem írtam. De mostmár nem bírom tovább. Valaki mondja meg mit csinálok rosszul! SŐT! Kedves olvasóim! Adjatok tanácsot, mit csinálok rosszul. A tények: mozgás:heti 3x1 óra futás(kb 7 km/alkalom), kaja:csupa teljes kiőrlésű cucc, zöldség, gyümölcs, persze csoki is de csak ét és nem sok. Nem hazudom azt, hogy nincsenek kilengések, mert vannak. De a heti 3 futásnak csak kéne érni valamit. De úgy tűnik nem. Szóval valamit elrontok, de nem tudok rájönni, mit. Na, mindegy. Biztos akaratgyenge vagyok. :)
Más. A legutóbbi édességmentes napomat teljesítettem. Nem is volt szörnyű.Nagyon. Úgyhogy holnapra megint beígérek egyet.
Újabb bejegyzéssel igyekszem. Már csak magam miatt is.

1 megjegyzés:

Békési Péter írta...

Ez a klub pont azért jött létre, hogy azok, akiknek a saját akaratuk ingatag, támogatást kapjanak a többiektől. Szaktanácsokkal tele az internet és a könyvesbolt. Persze, kell egy módszer, amit követ az ember, de ki vesz rá, hogy végigcsináld és ne hagyd abba félúton? A klubban az is jó, hogy személyre szabott szaktanácsok is járnak a tagsággal, de ez nem elég. Kell egymás támogató bíztatása is. Ez most a nyári szünetben hiányzik. Ilyenkor maradnak a megjegyzések, mint ez is. Úgyhogy:
Hajrá Bojszika!